Over

“FABER QUISQUE FORTUNAE SUAE.”

“Een ieder is de smid van zijn eigen geluk.”

 Is de tekst die onze toegangspoort siert en is een motto dat wij graag onderschrijven en uitdragen.

Over de oude eik

Deze poort, gesierd door twee zwanen die schoonheid en gratie symboliseren, openen wij graag voor U en geeft toegang tot gastenverblijf “In den Ouden Eik” dat staat voor luxe en gemoedelijke Brabantse Gastvrijheid, te midden van een overdaad aan rust, ruimte en natuurschoon.

Onmiddellijk gelegen aan de van natuurgebied “Engelenstede” en het “Zeebroek” is deze locatie een waar Eldorado voor wandelaar, fietser, ruiter en hondenliefhebber.

over 008“In den Ouden Eik” is geheel vrij gelegen, met een eigen toegangsweg en voldoende parkeergelegenheid. Wij verhuren ons gastenverblijf telkens maar aan één gezelschap waardoor uw privacy en die van uw eventuele medereizigers volledig wordt gewaarborgd.

 

 

De twee terrassen bieden een weidse blik op de akkers en houtwallen en met grote regelmaat grazen de reeën in de ochtend- en avondschemer op aanpalende weidegronden.

Wij beschikken over een luxe kennel voor uw hond (in het gastenverblijf zijn geen huisdieren toegestaan). Om de omgeving van “In den Ouden Eik” te verkennen staan legio fietspaden, wandelwegen en ruiterpaden tot uw beschikking.

 

 Video sfeerimpressie “In Den Ouden Eik”.