Omgeving

Omgeving 003In de naaste omgeving van Berlicum liggen diverse toeristische trekpleisters. Een ervan is de historische hoofdstad van onze provincie, ’s-Hertogenbosch.

Maar tien autominuten van “In den Ouden Eik”, treft U een bruisend en Bourgondisch stadleven aan met gezellige terrasjes, leuke restaurantjes en veel historische bezienswaardigheden. Een bezoek aan kathedraal de Sint Jan en een vaartocht over de Dieze mogen bij een bezoek aan deze stad eigenlijk niet ontbreken en zijn absoluut een aanrader.

 

Omgeving 005

Omgeving 008

Met de auto zijn toeristische attracties als het vestingstadje Heusden, Europa’s grootste stuifduinengebied “de Loonse en Drunense Duinen” alsmede attractiepark De Efteling makkelijk in korte tijd te bereiken.

Heeft U geen zin om zelf te koken? 500 meter van “In den Ouden Eik”, ligt restaurant en partycentrum de Hooghei waar u

 

heerlijk kunt eten en/of een sportieve uitdaging aan kunt gaan als paintball, pijl- en boogschieten, een sloextocht of golf.

Of maakt u graag een wandeling in de bosrijke omgeving van “In den Ouden Eik”, dan zult U verrast zijn wanneer U kamelen in plaats van koeien in de wei treft. Op slechts een halfuur loopafstand vind U “Kamelenmelkerij Smits”, Europa’s enige kamelenmelkerij. Ga op Kamelensafari, melk of aai ze.